Dofinansowania z UE
V – w trakcie realizacji - Nr umowy o dofinansowanie UDA-RPSL-03.02.00-24-014B/18-00 wartość projektu: 8 113 711,11 PLN kwota dofinansowania 2 308 779,58 PLN realizuje projekt pt. „Wdrożenie technologii produkcji wielosmakowego makaronu walcowanego w oparciu o przeprowadzone prace badawczo-rozwojowe” w ramach w ramach działania 3.2. Innowacje w MŚP w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
|
IV - zakończony. Nr umowy o dofinansowanie UDA-RPSL-03.03.00-24-08HA/16-00 wartość projektu: 1 358 897,85 PLN kwota dofinansowania 412 748,25 PLN |
Projekt zrealizowny. Obniżenie kosztów wytwarzania i zwiększenie jakości produktów firmy Goliard
|
Projekt zrealizowny. Obniżenie kosztów wytwarzania i polepszenie jakości produktów
|
Projekt zrealizowany. Innowacyjny zautomatyzowany system pakowania makaronu nitki walcowanej
|